Hampaiden valkaisu

valakaisu bannervaraa_aika

Hampaiden valkaisu tehdään aina yksilöllisesti, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Valkaisun suorittaa laillistettu suuhygienisti.

ENNEN VALKAISUA…

Hammaskivi, sekä pinnalliset värjäymät on tärkeää puhdistaa ennen valkaisua parhaan lopputuloksen saamiseksi. Myös tulehdukset ja paikkausta vaativat hampaat tulee hoitaa ensin kuntoon. Suuhygienistimme tekee ennen toimenpidettä suun terveyden tarkastuksen, jossa katsotaan, ovatko nämä asiat kunnossa.

VALKAISUMENETELMÄ

Käytämme hampaiden valkaisussa Beyond-valkaisumenetelmää, joka on turvallisin ja tehokkain tapa vaalentaa hampaasi. Innovatiivinen LightBridge valotekniikka yhdistää voimakkaan halogeenin ja LED-valo -tekniikan tuottaakseen tehokkaan valon. Optisella lasilla suodatettu valo poistaa haitallisen ja kipua aiheuttavan lämmön, sekä ultraviolettisäteet. Tämä turvallinen teknologia yhdistettynä Beyondin kehittämään valkaisugeeliin takaa sinulle kirkkaamman hymyn ja miellyttävän kokemuksen.

TEHOVALKAISU

Tehovalkaisussa hampaat käsitellään 3 kertaa valkaisuaineella ja saat lopputuloksena selkeästi vaaleammat, luonnollisen valkoiset hampaat. Koko toimenpide kestää vain noin tunnin. Tehovalkaisu vaalentaa hampaita keskimäärin 4-6 astetta, lopputulos on kuitenkin aina yksilöllinen.

KEVYTVALKAISU / YLLÄPITOVALKAISU

Hampaat käsitellään valkaisuaineella yhden kerran ja toimenpiteeseen menee aikaa noin 30 minuuttia. Kevytvalkaisu kirkastaa hampaitesi väriä ja sopii erinomaisesti tehovalkaisun tuloksen ylläpitoon. Kevytvalkaisu vaalentaa hampaita keskimäärin 1-2 astetta, lopputulos on kuitenkin aina yksilöllinen.

SOODAPUHDISTUS

Soodapuhdistuksella saadaan tehokkaasti poistettua värjäytymiä ja plakkia hampaiden pinnoilta ja hammasväleistä. Esimerkiksi kahvi, tee, punaviini, tupakka ja colajuomat värjäävät hampaiden pintoja. Toimenpide tehdään hienojakoisella puhdistusaineella yhdessä vesi-ilma painesuihkeen kanssa. Soodapuhdistuksella saadaan nopeasti puhtaat, kiiltävät ja liukkaat hampaat.

HAMMASKIVENPOISTO

Ammattitaitoiset suuhygienistimme poistavat hammaskiven hellävaraisesti käyttäen ultraääntä seka käsi-instrumentteja.  Säännöllinen hammaskivenpoisto auttaa pitämään suun terveenä. Kun suuhun kertyvä bakteerimassa, eli plakki kovettuu – se muuttuu hammaskiveksi. Hammaskiveä on yleensä suun vaikeasti puhdistettavilla alueilla, esimerkiksi ahtaissa hammasväleissä. Hammaskiveä kertyy myös ienrajaan, sekä ikenen alle ientaskuihin. Tämä voi hoitamattomana johtaa ientulehdukseen.

ESTEETTINEN HAMPAAN MUODON KORJAUS

Teemme hampaiden kevythiontaa, jolla voidaan korjata hampaan muotoa.

PUHDAS SUU -PAKETTI Uutuus!

Sisältää hampaiden tarkastuksen, hammaskiven poiston, soodapuhdistuksen, fluorauksen, sekä neuvonnan omahoitoon. Aikaa toimenpiteisiin varataan noin 30-45 minuuttia.