Palvelut

Hammaslääkäripäivystys / särkypaivystys.

Välitöntä ja kiireellistä ensiapua tarvitsevien hammaslääkäripäivystys: Hymykeskus palvelee myös viikonloppuisin ja arkipyhinä (myös iltaisin). Soita kiireellisissä tapauksissa puh. 0503333555 tai 0469213355

Hammashoio/Perushammaslääkäripalvelut:

Hammaslääkärit tarjoavat yleishammashoidon kattavat palvelut, joihin kuuluvat mm. perustarkastukset, paikkaukset, juurihoidot sekä protetiikka.

Suuhygienistin palvelut

Ammattitaitoiset suuhygienistimme hoitavat hammaskivenpoistot, hampaiden valkaisut, sekä soodapuhdistukset hellävaraisesti yksilölliset tarpeet huomioiden.

Iensairauksien hoito.

Säännöllinen hammaskivenpoisto auttaa pitämään suun terveenä. Kun suuhun kertyvä bakteerimassa, eli plakki kovettuu – se muuttuu hammaskiveksi. Hammaskiveä on yleensä suun vaikeasti puhdistettavilla alueilla, esimerkiksi ahtaissa hammasväleissä. Hammaskiveä kertyy myös ienrajaan, sekä ikenen alle ientaskuihin. Tämä voi hoitamattomana johtaa ientulehdukseen.

Ammattitaitoiset suuhygienistimme poistavat hammaskiven hellävaraisesti käyttäen ultraääntä seka käsi-instrumentteja.

Hammaslääkärit hoitaavat myös äkilliset ientulehdukset.

Valkaisu.

Hampaiden valkaisu tehdään aina yksilöllisesti, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Valkaisun suorittaa laillistettu suuhygienisti.

Käytämme hampaiden valkaisussa Beyond™-valkaisumenetelmää, joka on turvallisin ja tehokkain tapa vaalentaa hampaasi. Innovatiivinen LightBridge valotekniikka yhdistää voimakkaan halogeenin ja LED-valo -tekniikan tuottaakseen tehokkaan valon. Optisella lasilla suodatettu valo poistaa haitallisen ja kipua aiheuttavan lämmön, sekä ultraviolettisäteet. Tämä turvallinen teknologia yhdistettynä Beyond™in kehittämään valkaisugeeliin takaa sinulle kirkkaamman hymyn ja miellyttävän kokemuksen.

Ennen valkaisua…
Hammaskivi, sekä pinnalliset värjäymät on tärkeää puhdistaa ennen valkaisua parhaan lopputuloksen saamiseksi. Myös tulehdukset ja paikkausta vaativat hampaat tulee hoitaa ensin kuntoon. Suuhygienistimme tekee ennen toimenpidettä suun terveyden tarkastuksen, jossa katsotaan, ovatko nämä asiat kunnossa.

Valkaisun jälkihoito on tärkeää tuloksen pysyvyyden kannalta!

48 tuntia toimenpiteen jälkeen:

Älä käytä tummia/värjääviä juomia ja ruokia, kuten kahvi, tee, punaviini, soijakastike, tomaatti, paprika, lakritsi, salmiakki, suklaa, mustikat, curry ja colajuomat
Älä polta tupakkaa/sikareita, tai käytä muita tupakkatuotteita
Älä käytä värillistä hammastahnaa

Hampaiden poistot.

Hampaan poiston yleisimmät syyt ovat pitkälle edennyt reikiintyminen, pitkälle edennyt kiinnityskudoksen tulehdus tai viisaudenhampaan jääminen osittain tai kokonaan puhkeamatta.
Hammas voidaan poistaa tavanomaisesti tai leikkauksellisesti.

Jos hammas tai sen juuri sijaitsee luun sisällä tai limakalvon alla siten, ettei sitä voida poistaa tavanomaisesti, hammas poistetaan leikkauksellisesti, yleensä paikallispuudutuksessa.

Useimmiten leikkauksella poistetaan viisaudenhampaita.

Hammaslääkärit poistavat hampaita tavanomaisesti ja leikkauksellisesti.

Protetiikka.

Paljon paikattuja ja pitkälle vaurioituneita hampaita voidaan korjata kruunutus- ja laminaattihoidoilla. Puuttuvia hampaita voidaan korvata siltaproteeseilla, implanttihoidoilla tai irrotettavilla ranka-, osa- tai kokoproteeseilla.

Yhteistyössä hyvien hammaslaboratorioiden kanssa tarjoamme osaamista nykyaikaisin menetelmin ja materiaalein kaikilla protetiikan osa-alueilla. Palvelun tuottaa hammaslääkäri ammatinharjoittaja.

Esteetinen hammashoito.

Esteettisen hammashoidon keinoin voidaan esimerkiksi vaalentaa hampaita, tehdä aidon hampaan näköisiä ja tuntuisia kruunuja, hampaan pinnan peittäviä laminaatteja. Paikkaukset tehdään huomaamattomasti hampaan värisillä materiaaleilla.

Hymykeskuksessa tarjoamme monipuolista esteettistä hammashoitoa luonnollisen ja kauniin hymyn saavuttamiseksi. Palvelun tuottaa hammaslääkäri ammatinharjoittaja.

Pelkopotilaiden hoito.

Hammaslääkärissä käynti on monille ihmisille epämiellyttävää. Taustalla voi olla aikaisempi huono kokemus hammashoidosta esimerkiksi kivulias hoitokokemus lapsuudesta tai muiden ihmisten kertomukset ja asenteet. Pelkopotilaan tuntemuksia voidaan lieventää monin keinoin. Tärkeintä on, että hammaslääkäri saa tietää pelosta. Keskustelu auttaa selvittämään mitkä tekijät aiheuttavat pelkoa ja miten pelkoa voidaan hoitotilanteessa lieventää.

Ota yhteyttä vastaanotollemme ja kerro pelostasi, niin mietitään yhdessä sopivin keino pelkosi lieventämiseksi!

Jos vastaanotolle soittaminen on Sinulle liian suuri kynnys ylitettäväksi, voit myös ottaa yhteyttä Ota yhteyttä -sivullamme.

 Nukutushoito

Nukutus hammashoidon ajaksi on hyvä ratkaisu hammaslääkäripelosta kärsiville ja varmistaa kivuttoman hoidon. Nukutuksessa hoito toteutetaan tehokkaasti ja turvallisesti yksilöllisen hoitosuunnitelman mukaan. Nukutushammashoidoissa tiimi koostuu anestesiahoitoon anestesiahoitoon perehtyneistä lääkäreistä, hammaslääkäreistä pelkopotilaiden hoitoon perehtyneistä anestesiahoitajista.

Ota yhteyttä vastaanotollemme ja kerro pelostasi, niin mietitään yhdessä sopivin keino pelkosi lieventämiseksi.