Esteettinen hammashoito

Esteettisen hammashoidon keinoin voidaan esimerkiksi vaalentaa hampaita, tehdä aidon hampaan näköisiä ja tuntuisia kruunuja, hampaan pinnan peittäviä laminaatteja. Paikkaukset tehdään huomaamattomasti hampaan värisillä materiaaleilla.

Hymykeskuksessa tarjoamme monipuolista esteettistä hammashoitoa luonnollisen ja kauniin hymyn saavuttamiseksi.

Muu esteettinen hammashoito

Hampaiden poikkeava pituus, esimerkiksi lyhentyneet hampaat kuluneessa hampaistossa, tai hammaskaaren suurentuneet aukot voidaan vaivatta korjata joko yhdistelmämuovimateriaaleilla tai posliinikuorien avulla.

Vanhat paikat voidaan uusia, jos ne ovat  värjääntyneet tai paikkamateriaali ei enää esteettisesti tyydytä. Nykyaikaiset hammasmateriaalit ovat esteettisesti erittäin korkeatasoisia ja huomaamattomia. Hampaiden miellyttävä ulkonäkö on keskeinen tekijä kaikkea hoitoa suunniteltaessa ja toteutettaessa.

Näkyvältä paikalta hammaskaarelta puuttuva hammas voidaan korvata huomaamattomasti joko proteettisin ratkaisuin tai implantin avulla.

Hymykeskuksen suuhygienistit suorittavat myös hammaskorujen kiinnitykset.

Hymykeskus toimii Itä-Helsingissä, Mellunmäessä, Metroaseman välittömässä läheisyydessä, palvellen Pääkaupunkiseudun asiakkaita. Hymykeskus on toiminut Pieksämäellä jo useita vuosia palvellen Savolaisia asiakkaita.