Hammashoito / perushammaslääkäripalvelut

img-8

Hammaslääkärit tarjoavat yleishammashoidon kattavat palvelut, joihin kuuluvat mm. perustarkastukset, paikkaukset, juurihoidot sekä hyvä hammashuolto.

Hymykeskuksen perushammashoidossa kartoitamme hampaiden ja koko suun terveydentilan, jotta hampaiden kunnosta saadaan mahdollisimman tarkka kuva. Kattava ja hyvä hampaidentarkastus auttaa tekemään yksilöllisen hoitosuunnitelman tarvittavine toimenpiteineen ja kustannusarvioineen.

Säännöllinen käynti hammaslääkärin tarkastuksessa auttaa havaitsemaan varhain mahdolliset alkavat ongelmat suussa ja niihin voidaan puuttua ajoissa. Meillä hammaslääkärin tekemä suun perustutkimus tehdään aina huolella ja perusteellisesti sisältäen tarvittaessa myös kuvantamistutkimuksen.
- katso edullinen hinnastomme!

Perushammashoitoon kuuluu hampaiden säännöllinen tarkastus, reikien paikkaus, tulehdusten hoito ja hampaiden puhdistus. Hoidoissa huomioimme potilaidemme mahdolliset pelot ja pyrimme luomaan miellyttävän hoitokokemuksen. Jos kokemus on puudutuksesta huolimatta liian epämiellyttävä, tarjoamme myös nukutushoitoa.

On siis hyvä muistaa, että mitä säännöllisemmin käy tarkastuttamassa suun ja hampaiden terveyden, sitä varmemmin välttää isot ongelmat ja kalliit hoidot. Hampaiden kunto vaikuttaa myös yleisterveyteen. Hoitamattomat hampaat voivat edistää esimerkiksi sydän- ja verisuonitautien kehittymistä.