Protetiikka

img-12

Paljon paikattuja ja pitkälle vaurioituneita hampaita voidaan korjata kruunutus- ja laminaattihoidoilla. Puuttuvia hampaita voidaan korvata siltaproteeseilla, implanttihoidoilla tai irrotettavilla ranka-, osa- tai kokoproteeseilla.

Protetiikka ja purentafysiologia

Proteettisen ja purentafysiologisen hoidon avulla voidaan korvata puuttuvia hampaita, kuntouttaa purentaa ja korjata hampaiden ulkonäköä erilaisilla hoitomenetelmillä.

Toimenpiteen tavoite ratkaisee aina oikean lähestymistavan. Huippuluokan diagnostisen osaamisemme avulla kykenemme tekemään erittäin korkeatasoisia hoitosuunnitelmia, joita omassa omistuksessa oleva hammaslaboratoriomme tukee erinomaisesti.

Proteettista hoitoa edeltää aina kliininen tutkimus, röntgenkuvaus ja hoidon suunnittelu. Suunnittelussa arvioimme purentaa ja hampaistoa aina kokonaisuutena parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi. Implanttiproteettisissa hoidoissa suunnitteluun osallistuu usein myös suu- ja leukakirurgi.

Kruunut ja laminaatit

Hammaskruunut ovat kestävä ja esteettisesti erinomainen tapa korjata hampaiston purentaa ja ulkonäköä. Huippuluokan diagnostisen osaamisemme avulla kykenemme tekemään erittäin korkeatasoisia hammasproteettisia hoitosuunnitelmia.

Hampaiston etualueella hymyä voidaan kaunistaa myös hampaiden ulkopinnalle kiinnitettävien posliinilaminaattien avulla. Laminaatit sopivat parhaiten yläetuhampaiden ulkonäön kohentamiseen, sillä niihin purennassa kohdistuva rasitus ei ole yhtä suurta kuin muualla hampaistossa.

Sillat

Puuttuvia hampaita voidaan korvata siltaprotetiikalla.

Siltaprotetiikassa silta tuetaan puuttuvan/puuttuvien hampaiden viereisiin hampaisiin. Tämä edellyttää näiden naapurihampaiden hiontaa siltapilareiksi, joiden varaan silta sementoidaan kiinteästi paikoilleen.