Suuhygienistin palvelut

 EA28EA4A-A0EA-4CC9-AE02-A404BE3A465A

Ammattitaitoiset suuhygienistimme hoitavat hammaskivenpoistot, hampaiden valkaisut, sekä soodapuhdistukset hellävaraisesti yksilölliset tarpeet huomioiden.

Yleisimpiin Hymykeskuksen suuhygienistin tekemiin toimenpiteisiin kuuluvat hammaskiven poistot ja ientulehduksen hoito sekä erilaisten värjäytymien poistot. Myös valkaisuhoidot ovat suuhygienistin erikoisalaa.

Ennen valkaisuhoitoa kannattaa (suositeltavaa) hoitaa hampaat kuntoon, suosittelemme perushammashoitoa. Perushammashoitoon kuuluu mm. hammaskivenpoisto, paikkaus sekä tarkistus. Puhdistus tehdään yleensä joko käsi-instrumentein tai ultraäänellä, jossa nopeasti värähtelevä kärki yhdessä vesisuihkun kanssa puhdistaa tulehtuneen ientaskun. Myös molempia menetelmiä on mahdollisuus käyttää parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Toisinaan hammaskiven poisto on potilaan mielestä epämiellyttävää ja siksi suuhygienistimme tarjoaakin mahdollisuutta puudutuksessa tehtävään puhdistukseen.

Suuhygienisti asettaa yksilöllisen hoitovälin, jotta saavutettu hoitotulos saadaan säilytettyä.

Kelakorvauksen saamiseksi on suuhygienistin hoidosta oltava hammaslääkärin lähete joka on kerrallaan voimassa kaksi vuotta. Tämä onnistuu sujuvasti Hymykeskuksen hammaslääkärien kautta. Käytössä on tällöin myös Kelan suorakorvaus, jolloin sinun ei tarvitse välittää korvauksen hakemisesta.

Suuhygienistimme antavat mielellään lisätietoa palveluistaan.

Hymykeskus toimii Itä-Helsingissä, Mellunmäessä, Metroaseman välittömässä läheisyydessä, palvellen Pääkaupunkiseudun asiakkaita. Hymykeskus on toiminut Pieksämäellä jo useita vuosia palvellen Savolaisia asiakkaita.