Hampaiden valkaisu

valakaisu banner

Hampaiden valkaisu tehdään aina yksilöllisesti, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Valkaisun suorittaa laillistettu suuhygienisti.

ENNEN VALKAISUA...

Hammaskivi, sekä pinnalliset värjäymät on tärkeää puhdistaa ennen valkaisua parhaan lopputuloksen saamiseksi. Myös tulehdukset ja paikkausta vaativat hampaat tulee hoitaa ensin kuntoon. Suuhygienistimme tekee ennen toimenpidettä suun terveyden tarkastuksen, jossa katsotaan, ovatko nämä asiat kunnossa.

VALKAISUMENETELMÄ

Käytämme hampaiden valkaisussa Beyond-valkaisumenetelmää, joka on turvallisin ja tehokkain tapa vaalentaa hampaasi. Innovatiivinen LightBridge valotekniikka yhdistää voimakkaan halogeenin ja LED-valo -tekniikan tuottaakseen tehokkaan valon. Optisella lasilla suodatettu valo poistaa haitallisen ja kipua aiheuttavan lämmön, sekä ultraviolettisäteet. Tämä turvallinen teknologia yhdistettynä Beyondin kehittämään valkaisugeeliin takaa sinulle kirkkaamman hymyn ja miellyttävän kokemuksen.

TEHOVALKAISU

Tehovalkaisussa hampaat käsitellään 3 kertaa valkaisuaineella ja saat lopputuloksena selkeästi vaaleammat, luonnollisen valkoiset hampaat. Koko toimenpide kestää vain noin tunnin. Tehovalkaisu vaalentaa hampaita keskimäärin 4-6 astetta, lopputulos on kuitenkin aina yksilöllinen.

KEVYTVALKAISU / YLLÄPITOVALKAISU

Hampaat käsitellään valkaisuaineella yhden kerran ja toimenpiteeseen menee aikaa noin 30 minuuttia. Kevytvalkaisu kirkastaa hampaitesi väriä ja sopii erinomaisesti tehovalkaisun tuloksen ylläpitoon. Kevytvalkaisu vaalentaa hampaita keskimäärin 1-2 astetta, lopputulos on kuitenkin aina yksilöllinen.