Huolehdimme hymystäsi

Hymykeskus tarjoaa laadukasta hammashoitoa kilpailukykyisin hinnoin. Huomioimme jokaisen potilaan tarpeet. Tarjoamme turvallisen ja miellyttävän hoitokokemuksen. Hammashoito hymykeskuksessa on aina yksilöllistä, jolloin pelkopotilaiden ei tarvitse jännittää. Käytössämme ovat uusimmat ja tehokkaimmat hammashoidon menetelmät ja laitteet, jonka ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme yksilöllistä, turvallista ja kivutonta hammaslääkäripalvelua.

Käytämme läpinäkyvää hinoittelua, ilman piilotettuja lisäkustannuksia. Hoitoihin potilas saa aina kirjallisen kustannusarvion.

Pieksämäen kotoisa hammasklinikkamme sijaitsee kerrostalon alakerrassa.. Pienen vastaanoton odotustilassa usein ei ole muita, joten käynti on turvallinen ja yksityinen.

Clinic

Saapumisohjeet koronanepidemian aikana.
Ajankohtaisia ohjeita koronavirusepidemian aikana.

TULEVANA POTILAANA:
Terveenä ja oireettomana voit tulla vastaanotolle normaalisti.
Jos olet mahdollisesti altistunut koronavirukselle tai olet yhtään flunssainen, jää kotiin ja ilmoita perumisesta.

TOIMIPAIKKAOHJEET:
Kun saavut vastaanotolle, pese ensimmäisenä kätesi saippualla. Tämän jälkeen muista desinfioida kätesi.
Muistathan välttää turhaa pintojen tai kasvojen koskettelua.
Varauduthan omalla kasvomaskilla. Odotustiloissamme on yleinen maskisuositus.
Henkilökuntamme noudattaa vastaavia käytänteitä ja tulee töihin vain terveenä.

Ajankohtaista

  • Karies. ⠀ Karies eli hampaiden reikiintyminen tarkoittaa kiilteen ja hammasluun hajoamista.Suussa olevat monet bakteerilajit muodostavat hampaiden pinnalle yhdyskunnan, ns. biofilmin. Huonon suuhygienian ja napostelupainotteisten ruokatottumusten vuoksi hampaiden reikiintymistä suosivaksi muuttumut biofilmi aiheuttaa hammaskudoksen mineraalien liukenemista. Reikä pääsee syntymään, jos bakteerit saavat lisääntyä