Hampaiden valkaisu

Hymykeskuksessa on otettu käyttöön uusi hampaiden valkaisumenetelmä – QuickWhite! QuickWhite-valkaisussa hyödynnetään vetyperoksidipohjaista geeliä, johon kohdistetaan QuickWhite-valkaisuun erityisesti suunniteltu LED-valo. Valo kiihdyttää vetyperoksidin valkaisevaa vaikutusta ja saa aikaan upean lopputuloksen! Valkaisu toteutetaan kylmällä valolla, minkä ansiosta yliherkkyyden riski on todella pieni. Lopputuloksena hampaidesi sävy vaalenee jopa 4–12 astetta.
QuickWhite-menetelmää on tutkittu pitkään useissa Europan maissa, kuten Britanniassa ja Espanjassa. Nopea ja turvallinen menetelmä ei vahingoita kiillettä tai ikeniä. Valkaisu toteutetaan yhdessä istunnossa, jonka kesto on noin 60 minuuttia.

TEHOVALKAISU

Tehovalkaisussa hampaat käsitellään 3 kertaa valkaisuaineella ja saat lopputuloksena selkeästi vaaleammat, luonnollisen valkoiset hampaat. Koko toimenpide kestää vain noin tunnin. Tehovalkaisu vaalentaa hampaita keskimäärin 4-12 astetta, lopputulos on kuitenkin aina yksilöllinen.

KEVYTVALKAISU

Hampaat käsitellään valkaisuaineella yhden kerran ja toimenpiteeseen menee aikaa noin 30 minuuttia. Kevytvalkaisu kirkastaa hampaitesi väriä ja sopii erinomaisesti tehovalkaisun tuloksen ylläpitoon. Kevytvalkaisu vaalentaa hampaita keskimäärin 1-4 astetta, lopputulos on kuitenkin aina yksilöllinen.

ENNEN VALKAISUA

Lähtökohtaisesti hampaiden valkaisu tehdään puhtaaseen ja terveeseen suuhun. Hammaskivi, sekä pinnalliset värjäymät on tärkeää puhdistaa ennen valkaisua parhaan lopputuloksen saamiseksi. Myös tulehdukset ja paikkausta vaativat hampaat tulee hoitaa ensin kuntoon. Suuhygienistimme tekee ennen toimenpidettä suun terveyden tarkastuksen, jossa katsotaan, ovatko nämä asiat kunnossa.

TOIMENPITEEN JÄLKEEN( 2 vuorokautta)

Älä käytä tummia/värjääviä juomia ja ruokia, kuten kahvi, tee, punaviini, soijakastike, tomaatti, paprika, lakritsi, salmiakki, suklaa, mustikat, curry ja colajuomat.
Älä polta tupakkaa/sikareita, tai käytä muita tupakkatuotteita.
Älä käytä värillistä hammastahnaa.