Työterveyshammashoito

Helsinki, Pieksämäki

Työterveyshammashuollolla tarkoitetaan järjestelyä, jossa yritys maksaa työntekijän hammashoidon joko kokonaan tai osittain. Työntekijälle tällainen etu on verovapaa ja yritys saa vähentää syntyneet kustannukset verotuksessa. Jos henkilö kuuluu Suomen sairasvakuutuksen piiriin, myös Kelan suorakorvaus on käytössä normaalisti.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Hyvinvoivat ja motivoituneet työntekijät ovat yrityksen menestyksen edellytys. Suun terveys on suuri osa ihmisen kokonaisterveyttä, ja siksi hammashoidon liittäminen työterveyspalveluihin on yrityksen etu. Se on myös kilpailuetu, sitouttaa ja osoittaa että työntekijästä välitetään.

Työpaikkahammashoito on työntekijöiden arvostama veroton henkilöstöetu ja yritykselle kokonaan vähennyskelpoinen meno. Työterveyshammashoidon veroedun edellytys on, että hoito kuuluu perushammashoidon piiriin ja kustannukset ovat kohtuullisia (max. noin 2000 € / hlö / vuosi) ja koskee koko henkilöstöä samanarvoisena.

Hammaslääkäriasema Hymykeskus on asiantunteva, palveleva ja joustava yhteistyökumppaninne työterveyshammashoidon järjestämisessä.

banneri 2